Uge 01. 

Velkommen til Ugens Gæt.

Hver uge udlodder JokerMusic en cd fyldt med DJ FELLOW re- og megamixes. CD’en kan ikke fås i handlen og udgives kun til dj’s og radiostationer.

Så fik vi overstået julen, nytårsaften og med indgangen til det nye år tjekker vi for sidste gang resultatet af den seneste afstemning om mest usandsynlige begivenhed:

1

61,7 %

Ved næste valg får vi ny statsminister - fra Enhedslisten.

2

29,8 %

Hele "systemet" i Danmark går ned ved overgangen til uge 53.

3 8,5 %

Denne Ugens Gæt er den sidste for evigt.

Næste folketingsvalg - hvornår det så end måtte komme - ser ikke ud til at ende med en brostenskastende statsminister. Det ville da ellers blive festligt med både høns og rød maling i hele folketingssalen. Men altså nej. Det bliver således formentlig endnu en statsminister med både forstand og rent tøj. Meget mere er der vel ikke at sige til det - andet end at "Fuk politiet"  altså staves "Fuck", Albrechtsen. Og så skal du vente til muren er tør. Det hæfter ikke på en regnvåd mur...

På andenpladsen har vi spøgelsesugen nr. 53. Ugen der gør, vi får 2 ulige uger lige efter hinanden. Desværre fik vi jo ikke det globale nedbrud, vi så alle håbe... frygtede nytårsaften år 1999/2000. Derfor har vi så i eftertiden desperat kigget efter nye muligheder for tekniske nedbrud/samtaleemner. Og her faldt øjnene altså på uge 53. For at helgardere os mod, der ikke skulle ske noget nedbrud på den tekniske side i forbindelse med denne hore-uge, kan vi jo altid selv lave vores egne små problemer. F.eks. problemstillingen "hvad med delebørn, der er hos far i ulige uger?" Vi giver et flot 11-tal til kværulanten som opfandt ovenstående problemstilling. Det er dét, der gør vores samfund så smukt: Hvis ikke vi får problemer, så skaber vi dem selv.

Til sidst finder vi skæbnens ironi: For kun 8,5% af jer ryster på hovedet af muligheden for, at Ugens Gæt er ved at takke af. Og heldigvis har alle 8,5% helt ret. Forrige Ugens Gæt var ikke den sidste - det er denne her! Med andre ord skal redaktionen nu til at finde andre steder at komme af med deres galde. Nogen begynder måske endda at få sig et liv! Tja, hvem ved. Vi ses i fremtiden...

Men nu til det væsentlige... hvem blev udtrukket blandt no-way-in hell-stemmerne?
  1. Lars Dalum, Hvidovre.
  2. Lis Sørensen, Smørum.
  3. Michael Witte, Farum.

Tillykke til jer... den specielle Fellow-CD er på vej... 

Og her er så ikke denne uges opgave!

 

 Ja, lidt sørgmodigt er det jo at skulle afslutte ca. 4 års quizhelvede. Langt over 200 gange har vi opdateret quizzen med nyt gejl - de seneste par år med ren brokkeri. I har velvilligt klikket ind og lyttet til vores galde.

Man kan næsten kalde jer for en slags terapi, hvor vi har kunnet få afløb for alskens vrede og frustrationer. Naturligvis alt sammen med det her danske 'glimt i øjet'. For vi skal være stolte af vores lille land. Vi er sgu' gode nok alle sammen, og vi vil gerne takke hver enkelt af jer for, at I kiggede forbi.

Naturligvis en ekstra stor tak til dem af jer, som trofast - uge efter uge - har klikket ind. Vi har kørt forskellige test i arkivet, og kan faktisk se, en del af jer mere eller mindre har klikket ind hver uge i alle årene! Det er vi meget taknemmelige for og naturligvis stolte af.

Vi ønsker jer alle et rigtig dejligt nytår og siger på gensyn i fremtiden.

Samtidig en dyb medfølelse til de mange danske familier, som er berørt af katastrofen i Asien. Må Gud være med jer og dem, der aldrig kommer hjem.

Godt nytår.

Redaktionen.       

Til de sidste 3 ugers quizvindere: Jeres præmie vil blive afsendt senest i uge 02.